logo info (at) surfplaza.be
Kanalen:  webgids · nieuws · magazine · gezond en fit · online games · shopping
Populair: 
dating games · liefde · goudzoeker · bubbels schieten · bejeweled · super mario bros · puzzels · race games
Mega Mindy Spel een echte superheld, die elke boef op aarde velt
 Je bevindt je hier: startpagina > games > mega mindy spel
spring spel
Springspel
Wijs onze heldin de weg naar de Megacapsule. Op haar pad krijgt ze met heel wat schurken en obstakels te maken.
Bubbleblow
In haar speciale krachtveld-bubbel vliegt Megamindy over de stad. De boeven proberen haar echter tegen te houden met hun eigen, gevaarlijke bollen.
 
Balspel
De stad wordt aangevallen door boeven in hun vliegende bollen. Help jij om ze uit te schakelen?
Skyrace
Kan jij Mega Mindy naar de andere kant van de stad brengen? Spring van platform naar platform. Bepaal de richting en houd de muisknop ingedrukt om harder te springen.
  
Ballen schieten
Mega Mindy heeft je nodig om alle tonnen met de katapult van de muren te gooien.
 
 
Achtergrond
Mega Mindy is een jeugdserie gemaakt door Studio 100. De eerste aflevering werd uitgezonden op Ketnet op 29 oktober 2006. Het verhaal draait om Mieke (gespeeld door Free Souffriau), een timide meisje dat op het politiekantoor in haar dorp werkt, samen met Toby (Louis Talpe) en commissaris Migrain. Vooral commissaris Migrain maakt nogal eens misbruik van haar verlegenheid en laat haar allerhande karweitjes opknappen. Mieke is stiekem verliefd op Toby, maar durft dat natuurlijk niet te zeggen.

Zodra er zich een overval of een andere spannende situatie voordoet, verandert Mieke in Mega Mindy. Die gedaante dankt ze aan haar opa Fonkel, die uitvinder is en een speciale capsule ontwikkelde, waardoor Mieke ineens over superkrachten beschikt. Die gebruikt ze om een einde te maken aan het onrecht. Soms gebruikt ze ook één van de andere uitvindingen van haar opa, zoals het ontdekkerskompas. Na een tijdje verandert de eigentijdse 'superwowan' terug in Mieke.

De populariteit van de jeugdserie is enorm en dat heeft geleid tot de eerste bioscoopfilm: Het geheim van Mega Mindy. Ook de liedjes zijn populair. Op Studio 100 TV vind je gratis videoclips van de muziek alsook trailers van de film.
  Vaak gezocht
puzzels bejeweled bubbels schieten behendigheid goudzoeker tetris
Copyright © Surfplaza.be, 2001-2020 · Privacy policy & contact