info[]surfplaza.be
Koken en restaurant
online speelplezier
Dr. Panda Restaurant
De gasten in het Dr. Panda Restaurant hebben grote honger! Maak verschillende gerechten en drankjes, zoals pizza, appeltaart, soep en fruitsmoothies.
Pingu´n Restaurant
Run een restaurant op de... Zuidpool! Zet de pingu´ns neer, neem hun bestellingen op en serveer hun maaltijden. Vergeet niet het geld op te halen als ze vertrekken.
Pingu´n Restaurant 2
Penny de Pingu´n is weer klaar om te serveren in het tweede deel van Pingu´n Restaurant!
Open Restaurant
In dit restaurant moet je alles zelf doen: gasten verwelkomen, bestellingen opnemen, eten serveren... Lukt het jou om het restaurant draaiende te houden?
Dream Chefs
Droom jij ervan om chef-kok te zijn? Dan is dit kookspel echt iets voor jou. Ervaar de vreugde van echt koken in de keuken zonder enige moeite.
Beach Restaurant
Mensen die honger krijgen op het strand komen naar jouw restaurant! Aan jou om de verzoeken van klanten nauwkeurig en snel te voltooien.
Chef Hero
Ga met Hero mee om deel te nemen aan 's werelds grootste kookwedstrijd en help hem om een meesterkok te worden.
Unicorn Chef Design Cake
Help jij mee om een zeemeermintaart te maken? Met tal van realistische kookgereedschappen, voedselmaterialen en decoraties om mee te spelen.
Hot Dog Bush
Het presidentschap van George W. Bush is voorbij, maar wat is zijn volgende carriŔrekeuze? Nou, voorlopig gaat hij hotdogs verkopen aan alle hongerige mensen in New York!
Pizza Party
Je werkt in een pizzeria en moet hongerige klanten van pizza's voorzien met de juiste ingrediŰnten. Weet jij je klanten tevreden te houden?
Perfect Wedding Cake
In dit spel moet je de perfecte bruidstaart zien te maken. Waar moet zo'n taart volgens jou allemaal aan voldoen?
Toastellia
In dit simulatiespel run je een broodjesrestaurant. Aan jou om bestellingen op te nemen en de juiste tosti's samen te stellen.
Baby Food Cooking
Leer hoe je eenvoudige en smakelijke snacks maakt voor lieve baby's. Er zijn drie baby's om uit te kiezen. Maak jij ze blij?
Bartender
Ben jij een goede bartender? Neem de proef op de som in dit spelletje waarin je moet proberen precies de juiste hoeveelheid drank in elk glas te schenken.
Avocado Toast Instagram
Het is het ultieme ontbijt om op Instagram te plaatsen: avocado met toast. Kan jij zo'n ontbijtje bereiden en zorgen dat het een waardige Instagram-look heeft?