Avontuur
online speelplezier
3 Pandas
De drie panda's proberen van het schip te ontsnappen. Help ze hun weg te banen door de gevaarlijke jungle door middel van klikpuzzels.
Abandoned Forest House
Verken het verlaten boshuis. Los puzzels op en zoek naar munten. Vind alle munten om te ontsnappen.
Among Rampage
Among Rampage speelt zich af op een ruimteschip waarin jij samen met je crewmates de strijd aan moet gaan tegen het kwaad.
Bloo Kid 2
Bloo Kid 2 is een 2D-platformspel in retrostijl. Ren, spring en zwem je een weg door vijf enorme werelden met elk twaalf niveaus.
Boat Battles
Boat Battles is gebaseerd op het klassieke bordspel Battleship ook wel gekend als Sea Battle/Zeeslag. Speel tegen de computer of tegen een menselijke tegenstander.
Bob de Slak 5
Bob wil naar zijn vriendinnetje, maar moet daarvoor een lange route vol obstakels afleggen. Help jij hem de weg te vinden naar de liefde?
Bob de Slak 8
In Bob de Slak 8 is Bob gestrand op een ver eiland! Hij heeft jouw hulp nodig om terug te komen.
Bob the Robber
Steel schatten, ontwijk camera's en schakel bewakers uit in Bob The Robber 1, een leuk stealth-puzzelplatformspel!
Bob the Robber 2
In Bob The Robber 2 moet je gebouwen binnensluipen, camera's ontwijken, sloten openbreken, bewakers uitschakelen en uitkijken voor zombies!
Brave Baby Escape
Brave Baby Escape is een is een doolhofspel gebaseerd op de Chinese tekenfilmserie Calabash Brothers (of Hulu Brothers).
Clash of Warlord Orcs
Clash of Warlord Orcs is een strategiespel waarin je je tegenstanders moet verslaan door hun drie torens te vernietigen met je aardmannenleger.
Conduct THIS!
Speel voor treinconducteur in de gratis online versie van dit fantastische spel.
Cop Chase
Je wordt met hoge snelheid achtervolgd door allerlei politieauto's en -busjes. Het is aan jou om ze van je af te schudden.
Cursed Treasure
In dit spel moet je je edelstenen met hand en tand verdedigen. Plaats torens op strategische plekken en schakel vijanden uit.
Dr Panda Airport
Dr Panda Airport is een educatief spel voor kinderen om hen te leren wat er allemaal gebeurt op een vliegveld.
Dr Panda School
Dr Panda School is een tof simulatiespelletje voor jonge kinderen, waarin zij kennis kunnen maken met de school.
Element Evolution
Word zelf de schepper van het universum door elementen uit de natuur te combineren en zo het leven beetje bij beetje te laten bloeien.
Fireboy and Watergirl: Forest Temple
Fireboy en Watergirl betreden het bos, op zoek naar diamanten. Wissel tussen Fireboy en Watergirl en speel alleen of samen. Het doel is om veilig de uitgang te bereiken.
Fireboy and Watergirl 2: Light Temple
Deze keer verkennen Fireboy en Watergirl de Lichttempel. Gebruik het tempellicht om veilig bij de uitgang te komen.
Fireboy and Watergirl 3: Ice Temple
In de ijstempel loeren veel gevaren. Je moet veel uitdagingen voltooien om deze dappere helden veilig naar de uitgang te krijgen.
Fireboy and Watergirl 4: Crystal Temple
Fireboy en Watergirl op avontuur door de Kristallen Tempel! Teleporteer van de ene naar de andere kant. Voltooi alle uitdagende levels.
Fireboy and Watergirl 5: Elements
Verken de elementaire tempels in Fireboy en Watergirl 5! Los veel puzzels op, verzamel alle diamanten en versla de tijd.
Fireboy and Watergirl 6: Fairytales
Fireboy en Watergirl hebben hulp nodig om deze nieuwe tempel te verkennen. Deze keer zullen feeŽn hen helpen de puzzels op te lossen en alle diamanten te verzamelen!
Heroic Quest
Vechtspelletje. Reis door het grote bos en neem het op tegen monsters en ander gespuis.
Home Makeover Hidden Object
Home Makeover Hidden Object is een verborgen-objecten-spel dat zich afspeelt in een schilderachtig oud huis.
Idle Craft 3D
In dit klikspelletje moet je holbewoner Middle helpen zijn huis uit te graven. Dat gaat sneller als je wat hulp inhuurt.
Jail Breaker
Klikspel. Kan jij onze hoofdrolspeler helpen om soepel uit de gevangenis te ontsnappen?
Ninja Boy Ultimate Edition
Maak je klaar voor een avontuur met Ninja Boy! Verzamel sterren, versla de monsters en open de schatkisten in dit toffe actiespel!
OvO
Een snel, op vaardigheden gebaseerd platformspel gericht op het zo snel mogelijk manoeuvreren door de levels.
Pou
Pou is je huisdier-alien die gek is op eten en spelen! Voer het, maak het schoon, speel ermee en kijk hoe het opgroeit.
Red Ball Forever
Red de wereld van de monsters en voltooi alle niveaus, maar dat is nog niet zo makkelijk als je geen armen en benen hebt!
Seasonland
Klassieke 2D pixel art-platformgame. Help de Bunny Bot om zijn reis te voltooien door de weg naar buiten te vinden, maar pas op voor de kwaadaardige monsters.
Stair Run Online
Stair Run Online is een avontuurlijk hardloopspel. Jouw opdracht: verzamel stenen en bouw trappen over de obstakels met stenen.
Super Onion Boy
In dit leuke platformspel is het jouw missie om de prinses te redden van het vreselijke monster dat haar opgesloten heeft in een magische bubbel.
Super Oscar
Vergeet Super Mario, hier is Super Oscar! Een enerverende platformgame met 35 levels met een vette knipoog naar de Italiaanse loodgieter.
Tiny Diggers
Tiny Diggers is een leuk strategiespel in de stijl van Lemmings. Los diverse raadsels op met behulp van krachtige apparatuur en vaardigheden.
Tomb Runner
In dit spel kruip je in de huid van professor Jones die over een gevaarlijk parcours moet rennen terwijl hij diamanten verzamelt.
Warriors League
Warriors League is een vechtspel waarin je tussen de drie helden in je team kunt wisselen, elke met een unieke kracht, terwijl je het opneemt tegen woeste barbaren.