Shoot games
online speelplezier
Neon Invaders
Neon Invaders is geïnspireerd op een van de eerste videogames die ooit is gemaakt: Space Invaders uit 1978, een oldschool schietspel dat nooit zal vervelen.
Winter Attack
Schiet- en puzzelspel in één: reken af met de aliens in zo weinig mogelijk schoten.
Bullet Party 2
Bullet Party is een first-person shooter-game waarin je op een enorm slagveld tegen echte vijanden vecht.
Tank Off
In dit multiplayer tactische gevechtsactiespel bestuur je een Alternate-Universum Tweede Wereldoorlog Tank aangedreven door gestolen buitenaardse technologie.
Apple Shooter
Schiet op de appel maar raak het hoofd van je vriend of enig ander deel van zijn lichaam niet!
Sniper Clash 3D
In deze capture-the-flag game bestuur je een personage met een dodelijke sniper. Je missie is om de vlag van het vijandelijke team te veroveren en terug te brengen naar jouw basis.
Crazy Commando
Crazy Commando is een FPS-schietspel dat zich in de bergen afspeelt. Bestuur je soldaat en reken af met de vijanden die overal opduiken.
Military Shooter Training
Deze game zal je vaardigheden op het gebied van scherp schieten, nauwkeurigheid, geduld en de coördinatie van je ogen en handen op de proef stellen.
Miami Crime Simulator 3D
In dit third-person shooter-actiespel speel je als politieman die tot doel heeft Miami en Vegas te bevrijden van misdaad.
Duck Hunter
In Duck Hunter moet je in 60 seconden zoveel mogelijk eenden uit de lucht schieten. Daarbij maak je gebruik van een realistisch ogend jachtgeweer.
Stickman Archer 4
Stickman Archer 4 is een boogschietspelletje waarin het aankomt op dodelijke precisie. Bestrijd je vijanden met pijl en boog.
Assault Zone
Assault Zone is een 3D first-person shooter. Ga de uitdaging aan om het door de vijand veroverde gebied binnen te vallen en alle bewakers één voor één neer te schieten.
Space Blaze 2
Vecht tegen vijandelijke ruimteschepen en versla de eindbazen. Gebruik de sterren die je verzamelt om nieuwe ruimteschepen te ontgrendelen.
Mr. Cop Master
Schiet- en puzzelspel in één: versla de vijanden in zo weinig mogelijk schoten.
ForceZ.io
ForceZ.io is een spannend multiplayer FPS-spel. Verken vijf verschillende arena's en probeer al je vijanden neer te schieten.
Tower Defense
Bouw je torens en upgrade ze om het kasteel te beschermen tegen aanvallen van verschillende monsters. Een verslavend torenverdedigingsspel.
Stick Duel Battle
Stick Duel Battle is een grappig en crazy stickman-gevechtsspel! Elk level vereist verschillende tactieken. Ook mogelijk voor twee spelers.
Helicopter Escape
Red de gijzelaar! Schiet vanuit je helikopter op de vijanden zodat die de gijzelaar niet te pakken kunnen krijgen.
Stickman Team Force 2
Een spectaculaire game van het meest geliefde stickman-team van allemaal en nu met een nieuwe missie in de gevaarlijke woestijnen van Egypte.
Super Tank War
Bestuur behoedzaam, maar vastberaden je tank om de vijandelijke basis aan te vallen. Wees voorzichtig, want de vijand zal agressief zijn en klaar om te reageren op je krachtigste tank.
Deer Hunting Sniper Shooting
Deer Hunting Sniper Shooting is een FPS-jachtspel. Sluip voorzichtig op je prooi af en gebruik het vizier om goed te richten.
Tank Hero
Neem je tegenstander onder vuur met de kanonnen en vernietig zoveel mogelijk tanks voordat ze jou doden. Verzamel munten en upgrade je oorlogsmachine met nieuwe kanonnen, kogels en bepantsering.
Mr. Jack vs Zombies
Kruip in de huid van Mr. Jack en neem het op tegen zombies! Een toffe combinatie van schiet-, puzzel- en fysicaspel, goed voor 50 levels speelplezier!
Soldiers Fury
Het is oorlogstijd en jij als elitesoldaat hebt een aantal missies te volbrengen. Haast je, verzamel wapens en power-ups en schiet alle vijanden neer die je tegemoet komen!
Army Commando
Een meedogenloze groep terroristen is vastbesloten om wereldwijd chaos te creëren! Je moet ze koste wat kost tegenhouden in dit first-person-schietspel.
Bow Master Stickman Hero
Red je stickman-kameraden door op het touw te schieten waaraan ze zijn opgehangen. Lukt het jou om alle missies op tijd te voltooien?
Shoot The Watermelon
Schiet alle watermeloenen kapot binnen het aantal schoten dat je tot je beschikking krijgt.