Bejeweled games
het edele tijdverdrijf
Bejeweled original
De enige echte originele versie van de browsergame, uitgegeven door PopCap Games in 2001. Speel altijd en overal, op je computer of je mobiel. Game opent in een nieuw venster.
Microsoft Jewel
Anno nu kan je ook deze remake van Microsoft spelen. Combineer drie of meer identieke juwelen in een enkele beweging om een match te maken.
Winter Jewels Saga
Winter Jewels Saga is een match-3-game met 80 uitdagende levels. Swap en match juwelen in dit winterse juweelpuzzelavontuur om naar het volgende niveau te gaan.
Jewel Magic
Aan jou om de magische juwelen met elkaar te matchen en weg te spelen. Dit spel bevat maar liefst 120 unieke levels en in elk level moet je een bepaald aantal punten zien te behalen.
Super Candy Jewels
Geniet van dit zoete avontuur vol snoep en probeer alle 120 levels te voltooien. Word beloond met heerlijke snoepcombinaties.
Jewel Blitz 4
Dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van de Maya's. Ga op schattenjacht en voltooi dagelijkse missies en uitdagingen om goud, magische voorwerpen en andere beloningen te verdienen.
Jewel Explode
Een leuke variant op het welbekende Bejeweled, waarin je horizontale of verticale combinaties moet maken door drie of meer van dezelfde gekleurde stenen op een rij te zetten.
Jewels Mine
Verwissel en match drie of meer edelstenen van hetzelfde type en verdien punten en speciale power-ups.