Drie op een rij (match 3)
online speelplezier
Fruit Connect
Verbind alle stukjes fruit in dit leuke drie-op-een-rij-connect-spel. Klik op een afbeelding om een connectie te maken.
Microsoft Jewel
Combineer drie of meer identieke juwelen in een enkele beweging om een match te maken.
Fish Story
Welkom bij Fish Story - de nieuwste versie van het geliefde onderwater-match-3-spel. Combineer minstens drie van dezelfde onderzeese wezens om volle sterren te krijgen.
Candy Riddles
Geniet van Candy Riddles, de zoetste match 3-puzzel! Sla je door uitdagende levels, match heerlijke combo's en verzamel geweldige prijzen.
Mystic Sea Treasures
Mystic Sea Treasures is een match 3-spelletje met de verborgen schatten van de zee als thema.
Sugar Heroes
Sugar Heroes begroeten je in deze geweldige match 3-puzzel! Match snoepjes op een rij en baan je een weg door de uitdagende levels.
Shape Matcher
Shape Matcher is een match-3-spelletje waarin je drie of meer identieke vormpjes op een rijtje moet zetten. Speel alle steentjes weg om het level te halen.
Jewel Magic
Aan jou om de magische juwelen met elkaar te matchen en weg te spelen. Dit spel bevat maar liefst 120 unieke levels en in elk level moet je een bepaald aantal punten zien te behalen.
Garden Tales
Het kleurrijke match 3-spel Garden Tales neemt je mee naar een prachtig aangelegde tuin. Combineer en verzamel bloemen, fruit en paddenstoelen in meer dan 700 spannende levels.
Garden Tales 2
De langverwachte opvolger van het populaire match 3-spel waarin je tuinkabouter Willy moet helpen om zijn tuinen netjes te houden.
Skydom
Skydom is een match-3 spel waarin je drie of meer identieke snoepjes bij elkaar moet zetten.
Jewel Burst
Breek de glazen tegels weg door in het speelveld drie of meer identieke diamantjes in een rijtje te leggen.
Zumba Mania
Combineer drie of meer knikkers van dezelfde kleur om ze te elimineren. Vernietig alle knikkers in de ketting voordat deze het einde bereikt.
Yummy Tales
Een smakelijk match 3-spelletje waarin je hond Oscar moet helpen de boerderijdieren te voeren. Je moet drie of meer groenten of fruit van dezelfde soort matchen om ze van het bord te verwijderen.
Super Candy Jewels
Geniet van dit zoete avontuur vol snoep en probeer alle 120 levels te voltooien. Word beloond met heerlijke snoepcombinaties.
Jelly Island
Pak je koffers en ga op pad om Jelly Island te verkennen. Een stel schattige geleifiguurtjes kan niet wachten om door jou te worden verzameld!
Jewel Blitz 4
Dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van de Maya's. Ga op schattenjacht en voltooi dagelijkse missies en uitdagingen om goud, magische voorwerpen en andere beloningen te verdienen.
Jelly Madness
Aan jou de taak om zoveel mogelijk dezelfde figuurtjes van gelei aan elkaar te koppelen en zodoende weg te spelen.