Kaarten
online speelplezier
Solitaire Classic
Speel de tijdloze klassieker in een fijne, minimalistische versie. Doel van het spel is om alle kaarten naar de vier basisstapels te verplaatsen, gesorteerd op kleur en rang in oplopende volgorde van aas tot heer.
Freecell Solitaire
In deze populaire Solitaire-versie is het jouw taak om alle 52 kaarten naar de vier basisplaatsen te verplaatsen om te winnen, te beginnen met de azen.
Spider Solitaire
Speel een van de populairste klassieke kaartspellen ooit! Het doel van Spider Solitaire is om alle kaarten van elke reeks in aflopende volgorde te stapelen en het veld leeg te maken.
Solitaire Story Tripeaks
Speel je favoriete kaartspel en verken verre landen, fantastische landschappen en beroemde bezienswaardigheden.
Microsof Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection is een collectie van vijf populaire solitaire-spellen: Klondike, Spider, Freecell, Pyramid en TriPeaks.
Blackjack
Doel van Blackjack is om de bank (dealer) te verslaan. Hierbij moet je proberen dichter bij de 21 punten te komen dan de bank.
Eenendertigen
Bij eenendertigen is het de bedoeling om 31 of een zo hoog mogelijke waarde te behalen met drie kaarten. Speel de andere spelers weg door rondes te winnen met een goede hand.
Hartenjagen
Bij hartenjagen is het doel om zo min mogelijk punten te behalen. Het spel eindigt als iemand 100 punten heeft behaald. De speler met de laagste score wint!
Poker With Friends
Speel Texas Hold 'Em poker met iedereen op internet. Plaats virtuele chips op tafel en probeer de andere spelers en de dealer te slim af te zijn.