Bubble Shooter
de enige echte!
Het origineel
Probeer zoveel mogelijk ballen weg te schieten, door de corresponderende kleuren met elkaar te matchen. Er moeten minimaal drie bubbeltjes van dezelfde kleur tegen elkaar zitten om ze te laten verdwijnen. Pas op, want dit is verslavend!

Speel je op een mobiel apparaat? Zoom dan eventueel in om het spel groter op je scherm te krijgen.

Variaties
Bubbles HD
Een nieuwere variant, waarbij je de mogelijkheid hebt om een spelersniveau in te stellen (tik of klik daartoe op het menu en dan instellingen).
Bubble UP!
Duik in de verslavende wereld van bubbelschieten terwijl je je een weg naar de overwinning schiet door te richten en te matchen.
Bubble Shooter 3 Pro
Bubble Shooter Pro 3 is het langverwachte derde vervolg op een van de meest succesvolle bubble shooter-spellen aller tijden.
Ocean Bubbles
Een aquatische variant op het alom gekende ballen schieten, onder het toeziend oog van een schattige inktvis. Schiet bubbels omhoog en maak groepen van drie of meer dezelfde bubbels om ze te verwijderen.
Bubble Shooter Wheel
Dit is een speciaal bubbelschietspel waarin je een draaiend bubbelwiel vindt. Om het spel te voltooien, moet je alle bubbels op het wiel verzamelen.
Bubble Marble
Bubbelschietspel dat net even anders is. Schiet maar raak om de levels te voltooien. Bij elke zet kan je wisselen van kleur.
Zumba Mania
Zumba Mania is een verslavend knikkerspel voor jong en oud, met fraaie 3D-graphics.
Winter Bubble
Een winterse versie van het alom gekende spel, onder het toeziend oog van een schattige ijsbeer. Een aangenaam tijdverdrijf tijdens de koude wintermaanden.
Donut Shooter
Match de donuts van dezelfde smaak en laat ze knallen.